Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Nemocnice Valašské Meziříčí vylepšuje své zázemí

25.3.2015

Nemocnice Valašské Meziříčí, člen skupiny AGEL, modernizuje zázemí pro pacienty i zaměstnance. Novinkou je především vybudování nových skladovacích prostor pro zdravotnické pomůcky, dezinfekci a zdravotnický materiál. Díky novým skladům dojde ale zároveň k rozšíření prostoru centrální koupelny, což přinese vyšší komfort všem pacientům.

Nemocnice Valašské Meziříčí se rozhodla vybudovat nové skladovací prostory pro gynekologicko-porodní oddělení a všechna oddělení chirurgické odbornosti, tedy chirurgické oddělení I., chirurgické oddělení II. i centrální operační sály. Sklady budou umístěny právě před těmito odděleními, konkrétně v nevyužitých prostorách u schodiště, což díky snadnému přístupu zjednoduší práci personálu.

U chirurgických odborností bude navíc sklad rozdělen na tři části tak, aby každé oddělení či operační sál mělo své místo pro uložení a vyzvednutí zdravotnického materiálu. „Zdravotníkům nové prostory umožní lepší manipulaci, skladování a využití všech zdravotnických potřeb, které se přímo či nepřímo týkají kvality poskytované ošetřovatelské péče a péče o klienty,“ zhodnotila přínos pro oddělení chirurgie vrchní sestra Karla Melichaříková.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: