Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Děti z mateřské školky navštívily s pomlázkou pacienty Nemocnice Valašské Meziříčí

3.4.2015

Čtyři děti z Mateřské školky Kraiczova navštívily dnes na Velký pátek společně se svou paní vychovatelkou klienty oddělení následné péče Nemocnice Valašské Meziříčí. Příjemný velikonoční program, který si děti připravily, tak zpříjemnil dopoledne hospitalizovaným klientům.

Tři děvčata a jeden chlapec již dle ohlasů paní vychovatelky od rána netrpělivě očekávaly svou návštěvu v nemocnici. Ovšem nikoliv jako pacienti, ale jako někdo, kdo přináší radost i jiným. Důvod návštěvy byl zřejmý – nadcházející velikonoční svátky. Děti si již s předstihem vyrobily a nachystaly ve školce dárečky v podobě vyzdobených barevných kuřátek, které klientům oddělení rozdávaly na jednotlivých pokojích a zavěšovaly nad postele.

Společně také přítomným klientům děti zarecitovaly básničku a symbolicky provedly pomlázku. Doprovod dětem na pokojích dělala také canisterapeutka Blanka Hašová se svou fenkou Arnikou, která vždy svým klidným, rozvážným a přítulným chováním budí u klientů milou pozornost. „Návštěvy dětí si ceníme a vážíme, je to vždy vzpruha pro naše klienty, kteří ji ocení. Jsme rádi, že společně s naší canisterapeutkou vytváříme tematické návštěvy v rámci celoročních svátků,“ zhodnotila přínos setkání zástupce staniční sestry následné péče Petra Žákovská.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: