Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Partnerem Běhu městem Valašského Meziříčí byla i místní nemocnice

4.11.2015

Počátkem měsíce října proběhl již 32. ročník závodu běhu městem Valašského Meziříčí. Závodu se zúčastnili sportovci jak z řad amatérských, tak i profesionálních běžců zastoupených svými sportovními kluby a oddíly z mnoha krajů České republiky. Nemocnice Valašské Meziříčí a.s., jakožto partner této akce, zajistilo zdravotnický dozor, který by byl schopen zajistit kvalifikovanou a odbornou první pomoc a péči.

Start byl stejně jako předchozí ročníky v dopoledních hodinách na náměstí a přítomné běžce dle kategorií a věku čekaly jednotlivé okruhy v délce 2 kilometrů.  Trať byla situována v plném provozu na místních komunikacích, představující především asfalt a dlažbu. Celková délka závodu tak byla 10 km.

Nemocnice Valašské Meziříčí a.s., jakožto partner této akce, zajistilo zdravotnický dozor, který by byl schopen zajistit kvalifikovanou a odbornou první pomoc a péči. Této činnosti se zhostila Bc. Marie Žilinská, která má sama ke sportu vřelý vztah.

Co se týče sportu, aktivně pravidelně běhám a cvičím cardio a power training. Sice jsem tento ročník běhu městem neabsolvovala jako aktivní běžec, nýbrž jako zdravotnický dozor, nicméně v letošním roce již obdobný závod v délce 10 km mám za sebou.“, říká ke svému sportovnímu výkonu Bc. Žilinská a dodává: „Na letošním ročníku běhu městem však nebylo zapotřebí mé pomoci, vše proběhlo bez zdravotních problémů a bez úrazů, což je určitě důležitější, než stát na stupních vítězů. Tam v mých očích stáli všichni ti, kteří se závodu zúčastnili“, uzavírá své hodnocení zdravotník Nemocnice Valašské Meziříčí a.s., Bc. Marie Žilinská.

Zpět

Kontakt pro média

Mgr. Radka Miloševská
tisková mluvčí AGEL
press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: