Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Anesteziologové Nemocnice Valašské Meziříčí pracují s novým moderním vybavením

18.11.2015

Centrální operační sály Nemocnice Valašské Meziříčí, která je členem skupiny AGEL, se můžou pochlubit dvěma novými anesteziologickými přístroji Primus Infinity Empowered. Nové vybavení zajistí ještě vyšší spolehlivost a výkon, pokročilý monitoring a lepší řízení pracovního postupu v rámci anesteziologického týmu. Investice do moderního vybavení vyšla na 1,7 miliónů korun.

"Nové anesteziologické přístroje jsou špičkově vybaveny a jsou pro nás velkými pomocníky při podávání kvalitní a bezpečné anestezie pro dospělé i dětské pacienty," říká staniční sestra anestezie a manažerka operačních oborů Pavlína Zbrožková s tím, že přístroj je určen pro inhalační anestezii nebo ventilaci pacienta během chirurgických nebo diagnostických zákroků. „Systém disponuje širokým displejem, díky kterému máme k dispozici veškeré dostupné informace o pacientovi, což nám usnadňuje rozhodovací procesy,“ dodává Zbrožková.

Moderní vybavení v sobě kombinuje přesnost a výkon elektricky ovládaného ventilátoru a kombinuje jej s výhodami kompaktního vyhřívaného dýchacího okruhu. Uživatelům nabízí také další funkce. „Například můžeme nastavit optimální průtok čerstvého plynu při minimálním a nízkém průtoku čerstvé směsi, což pomáhá snížit výskyt pooperačních infekcí a snižuje spotřebu anestetického plynu,“ vysvětluje Pavlína Zbrožková.

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: