Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Odborný seminář za účasti vedoucí týmu chronických ran

2.12.2015

V rámci semináře „Hojení ran a jejich specifikace“, který pořádala Nemocnice Nový Jičín a.s., aktivně vystoupila se svou prezentací Kateřina Palinčáková, vedoucí týmu chronických ran Nemocnice Valašské Meziříčí a.s.

Seminář, který byl pořádán v rámci Aesculap Akademie byl z pohledu přednášejících velice odborně zastoupen. Kateřina Palinčáková zvolila téma sobě vlastní -  Dekubity a jejich klasifikace.

„Celý seminář se týkal problematiky nehojících se ran, kdy lékaři se zaměřili na onemocnění cévní etiologie a problematiky diabetických ulcerací na dolních končetinách a dále pak vliv nutrice na léčbu těchto ran. Mé přednášky byly zaměřeny na problematiku dekubitů, jak jejich etiologii vzniku, či individuální léčbu. V druhé části jsem se zaměřila na samotný management ošetřování v nemocničním zařízení a aplikaci osvědčených guidelines mezinárodních odborných společností zabývajících se léčbou dekubitů.“, zhodnotila své vystoupení Kateřina Palinčáková. Na závěr probíhala volná diskuze napříč odbornostmi jak ze stran ošetřovatelského personálu nemocničních zařízení, tak z agentur Homecare.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: