Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Zdravotní klauni navštívili v předvánočním čase dětské oddělení

22.12.2015

Smích léčí – říká se. Využívání humoru v rámci pobytu na dětském oddělení u nejmenších pacientů je taktéž důležitým prvkem k tomu, aby se dítě cítilo v nemocnici pokud možno co nejlépe.

Dětské oddělení pravidelně navštěvují zdravotní klauni se svým zábavným programem. Většinou se jedná o tématicky vhodné celky k daným svátkům či oslavám. Tentokrát oba příchozí klauni -  doktor Voháňka a doktor Vemeno zpříjemnili svou přítomností a zábavným vystoupením pacienty na jednotlivých pokojích v předvánočním adventním čase.

„Zdravotní klauni vždy rozveselí naše nejmenší pacienty svým připraveným vystoupením. Pro děti, které budou muset zůstat na vánoční svátky v nemocnici, je to alespoň zpestření jejich pobytu a léčby “, říká staniční sestra Ludmila Hrbáčková.

Nemocnice Valašské Meziříčí a.s. bude společně se zdravotními klauny spolupracovat a pokračovat i nadále, neboť dobrá nálada a vykouzlené úsměvy nechají zapomenout na mnohé zdravotní strasti, se kterými jsou nejmenší pacienti v nemocnici hospitalizováni.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: