Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Oddělení následné péče získalo pro péči o své klienty nové odsávačky

28.12.2015

Oddělení následné péče Nemocnice Valašské Meziříčí a.s. získalo pro potřeby klientů dvě nové elektrické odsávací přístroje Quick Vac Transport a Victoria od firmy Cheirón.

Oddělení následné péče získalo pro své klienty novou odsávačku Quick Vac Transport

Oddělení následné péče Nemocnice Valašské Meziříčí a.s. získalo pro potřeby klientů nový elektrický odsávací přístroj Quick Vac Transport od firmy Cheirón. Tento je novou generací již osvědčených odsávacích přístrojů řady Dynamic. Jedná se o přenosný, kompaktní, moderní  elektrický odsávací přístroj, který je určen pro efektivní sání.  Dá se využít nejen ve zdravotnických zařízeních, ale i v domácí péči, v terénu nebo při přepravě pacienta. Elektrickou odsávačku lze připojit jak k napájecí síti, tak má možnost vnitřního napájení. Bez elektrické sítě je možno přístroj využít po dobu 1,5 hodiny.  Odsávačka je opatřena na čelní straně přístroje informacemi pro snadnou obsluhu personálu. Zdrojem vakua Quick Vac Transport je bezolejová, pístová vývěva, která zaručuje stanovený sací výkon a nevyžaduje žádnou údržbu. Hodnota vakua je monitorována na vakuometru. Odsávačka je dodávána s 0,5l a 1l jednorázovými sběrnými nádobami. Všechny nádoby jsou vybaveny ústrojím zamezujícím přeplnění, které využívají i sací filtry k zabránění šíření infekcí. Pro personál a jeho manipulaci je malý a lehký, má indikátor baterie, integrovaný držák na postelové madlo a odsávačka je dodávána s PVC kompletním odsávacím okruhem.

Nová elektrická odsávačka nám zcela jistě pomůže efektivně s odsáváním sekretu přímo u lůžka pacienta bez nutnosti přemisťování pacienta s postelí do jiných prostor“, sdělila staniční sestra Bc. Olga Jachková, Dis.

Cena tohoto přístroje přišla nemocnici na více jak 17 000 Kč.

 

Oddělení následné péče získalo pro své klienty novou odsávačku Victoria

Oddělení následné péče Nemocnice Valašské Meziříčí a.s. získalo pro potřeby klientů nový elektrický odsávací přístroj Victoria od firmy Cheirón. Elektrická odsávačka Victoria je určena primárně pro aplikace jako odsávání sekretu, krve z operačního pole a je především určena pro lůžková oddělení, domácí péči a taktéž i pro operační sály. Odsávačka je dodávána s 2l  nebo se 4 l jednorázovými sběrnými nádobami.  Taktéž všechny sběrné nádoby jsou vybaveny ústrojím zamezující přeplnění, které využívají i sací filtry k zabránění šíření infekcí. Tento nový přístroj na oddělení následné péče zajišťuje personálu spolehlivý sací agregát pro trvalý provoz a má barevně sladěný manometr pro snadnou orientaci v programech. V rámci mobility na oddělení obsahuje odsávačka i madlo pro jednoduchou manipulaci s přístrojem a je maximálně flexibilní díky euroliště, která dokáže pojmout libovolné velikosti lahví. Co taktéž ocení nejen pacienti, ale i personál je to, že odsávačka má zajištěn tichý chod.

Jsme rádi, že můžeme nyní na oddělení naplno využívat odsávání pomocí tohoto nového přístroje, který nám výrazně pomůže v ošetřovatelské péči u našich klientů“, sdělila staniční sestra Bc. Olga Jachková, Dis.

Cena tohoto přístroje přišla nemocnici na více jak 34 000 Kč.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: