Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Nemocnice Valašské Meziříčí nakoupila nové příruční stolky pro pacienty oddělení následné péče

3.2.2016

Nové příruční stolky mohou využívat pacienti obou oddělení následné péče Nemocnice Valašské Meziříčí, která je členem skupiny AGEL. Nemocnice nakoupila celkem 78 kusů stolků, které již nyní vyplňují interiéry jednotlivých pokojů. Největší radost přinese investice pacientům se sníženou mobilitou, kterým nové modernější stolky usnadní konzumaci pokrmů i pobyt na lůžku. Investice vyšla nemocnici na 560 tisíc korun.

Jídelní stolky najdou uplatnění hlavně při servírování jídel a jejich konzumaci. V tomto ohledu nabízejí stolky maximální užitný komfort pro pacienty i personál. Stolky umožňují oboustranný náklon jídelní desky, pohodlné výškové nastavení a mají i příjemný a efektivní design, díky kterému je lze snadno sjednotit s lůžkem. Ve stolcích lze také uzamknout cenné a osobní věci, které jsou díky oboustrannému provedení ale i snadno dostupné, což opět usnadňuje pacientům pobyt na oddělení.

„Nové stolky velice vítají nejen naši pacienti, ale i ošetřovatelský personál, který přichází dennodenně do styku s pacienty v rámci provádění hygieny, výměny lůžkovin či vyšetření. V těchto případech je často nutné se stolečky manipulovat, což bylo u těch minulých náročné. Jsme proto velice rádi, že se můžeme pochlubit stolky novými, které jsou reprezentativní a nabízejí našim klientům bezpečí i jednodušší manipulaci,“ říká Nikol Kretíková, staniční sestra oddělení následné péče Nemocnice Valašské Meziříčí s tím, že dalším velkým plusem je i fakt, že funkce těchto nových stolků obecně zvyšují soběstačnost pacientů, čímž se snižuje nutnost asistence nemocničního personálu při běžných úkonech.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: