Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Nemocnice Valašské Meziříčí a.s. je i nadále v síti Nemocnic podporující zdraví

9.3.2016

Nemocnice Valašské Meziříčí a. s. se v listopadu 2011 připojila k mezinárodnímu projektu „Nemocnice podporující zdraví“. Členství v síti Nemocnic podporující zdraví bylo Valašskému Meziříčí prodlouženo na další období, tj. do roku 2019.

Nemocnice Valašské Meziříčí a. s. se v listopadu 2011 připojila k mezinárodnímu projektu „Nemocnice podporující zdraví“. Hlavním cílem projektu, který zaštiťuje Světová zdravotnická organizace a Ministerstvo zdravotnictví ČR, je zlepšovat kvalitu poskytované péče cestou integrace základních strategií podpory zdraví a preventivního působení do činnosti a kultury nemocničních zařízení. Zaměřuje se na pacienty a jejich příbuzné, zdravotnický personál a na vztahy v rámci prostředí, ve kterém nemocnice funguje. Snahou je využití vnímavosti pacientů k cíleným radám a informacím, které by mohly vést ke změně rizikového chování. Tím se zvyšuje povědomí společnosti o zdravém životním stylu a vhodných preventivních opatřeních.

Nemocnice Valašské Meziříčí a.s. realizuje programy zaměřené na prevenci a podporu zdraví pro veřejnost i zaměstnance. Součástí tohoto projektu a aktivit, nemocnice nabízí veřejnosti služby ambulance pro odvykání kouření a centrum redukce hmotnosti a preventivní medicíny.

Členství v síti Nemocnic podporující zdraví bylo Valašskému Meziříčí prodlouženo na další období, tj. do roku 2019.

„Naše členství v síti Nemocnic podporující zdraví, přispívá k rozvoji a realizaci aktivit zaměřených na prevenci a podporu zdraví. Nabízíme veřejnosti možnost účastnit se těchto akcí, které napomáhají ke zdravému životnímu stylu“, hodnotí přínos účasti v HPH, manažer kvality, Mgr. Radomír Petr.

Nemocnice Valašské Meziříčí a.s. je tak jednou z pouze 9 nemocnic v rámci České republiky, které jsou v síti Nemocnic podporující zdraví zapojeny. Mezi další nemocnice zapojené do HPH patří Všeobecná fakultní nemocnice, FN Motol, FN Olomouc, Ústřední Vojenská nemocnice, Nemocnice Jihlava, Nemocnice Pelhřimov, Klaudiánova nemocnice Mladá Boleslav a Nemocnice Šumperk.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: