Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Nejkrásnější lékárnice Jana Doleželová bude bezplatně radit v péči o pleť v Lékárně AGEL

6.4.2016

Typ pleti, stupeň hydratace pokožky, pigmentové skvrny, červené skvrnky, akné. To je jen zlomek dermatologických témat, která budou moci zájemci z Valašského Meziříčí zdarma konzultovat během poradenské a preventivní akce s názvem „Pečujte o svou krásu“. Ta proběhne v Lékárně AGEL v areálu Nemocnice Valašské Meziříčí v úterý 12. dubna. Radit návštěvníkům bude samotná Miss PharmDr. Jana Doleželová.

„Roadshow Pečujte o svou krásu je celorepubliková akce, v rámci které chceme nabídnout poradenství ohledně pleti skutečně všem zájemcům, bez ohledu na jejich finanční možnosti. Veškerá prováděná vyšetření i konzultace budou zdarma, proto věřím, že přijdou všichni, kteří doteď váhali. Ke zlepšení pleti mnohdy stačí jen několik málo kroků, a je velká škoda je nepodniknout,“ zve na akci PharmDr. Jana Doleželová, která ví o krásné pleti své. Je totiž nejen lékárnicí, ale i a Miss České republiky z roku 2004.

Akce je určená všem zájemcům bez ohledu na věk, tedy jak teenagerům, kteří obtížemi s pletí trpí nejčastěji, tak i dospělým nebo seniorům. „Problematická pleť se týká lidí veškerého věku, a téměř vždy se dá najít nějaké řešení. Je ale potřeba se nesmiřovat s obtížemi ani nedoufat v zázraky bez vlastního přičinění. Kožní problémy je vždy nutné svěřit do rukou specialistů,“ vyzývá PharmDr. Jana Doleželová.

Roadshow „Pečujte o svou krásu“ bude mít během jara celkem 18 zastávek napříč Českou republikou, přičemž Valašskému Meziříčí bude patřit konkrétně dvanáctý duben. V úterý 12. dubna mohou zájemci o poradenství pleti přicházet do Lékárny AGEL na ulici U Nemocnice 980, a to konkrétně od 9.00 do 17.00 hodin.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: