Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Miss Jana Doleželová radila meziříčským ženám v péči o pleť v Lékárně AGEL

12.4.2016

Vzácný host, Miss České republiky PharmDr. Jana Doleželová dnes radila zájemkyním ale i několika zájemcům z řad mužů v péči o pleť v Lékárně AGEL v areálu Nemocnice Valašské Meziříčí. Zkonzultovat své potíže přišlo několik desítek osob z řad laické veřejnosti, ale i zaměstnanců nemocnice.

Akce byla určena všem lidem, bez ohledu na věk a pohlaví, kteří se chtěli poradit se svými potížemi, či jen zkonzultovat možnou péči v rámci nabízených produktů. Mezi zájemci o konzultaci převažovali zástupci ženského pohlaví. „Přišla jsem se podívat a musím říci, že jsem se dozvěděla od paní doktorky mnoho novinek, u kterých jsem ani netušila, že by mé pleti mohly pomoci,“ uvedla jedna z účastnic paní Marie Mlčochová.

PharmDr. Jana Doleželová vždy nejprve pomocí speciálního přístroje každému provedla analýzu pleti, na jejíž základě mohla dále poradit se správnou péčí. Veškerá prováděná vyšetření i konzultace byly zdarma. „Byla jsem mile překvapena osobností paní doktorky Doleželové, která mi provedla diagnostiku pleti a doporučila, jak dále o ni dále pečovat,“ sdělila další účastnice všeobecná sestra chirurgické ambulance Naděžda Indruchová.

Ke zlepšení pleti mnohdy stačí jen několik málo kroků. „Problematická pleť se týká lidí veškerého věku, a téměř vždy se dá najít nějaké řešení. Je ale potřeba se nesmiřovat s obtížemi ani nedoufat v zázraky bez vlastního přičinění. Kožní problémy je vždy nutné svěřit do rukou specialistů“ řekla PharmDr. Jana Doleželová, která ví o krásné pleti své. Je totiž nejen lékárnicí, ale i Miss České republiky z roku 2004.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: