Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Den otevřených dveří v Nemocnici Valašské Meziříčí zahrne ukázky první pomoci i bezplatné poradny

29.4.2016

Fanoušci medicíny i zájemci o informace z oblasti zdraví si přijdou na své v Nemocnici Valašské Meziříčí, která je členem skupiny AGEL. Ve středu 4. května pořádá nemocnice již devátý ročník Dne otevřených dveří, který zahrne bezplatné poradenství v pestré škále oborů, ukázky i nácvik první pomoci, nebo také trénink správné hygieny rukou či samovyšetření prsu. Den otevřených dveří bude probíhat v areálu nemocnice od 13.00 do 17:30 hodin a pro všechny návštěvníky je zdarma.

„Den otevřených dveří pořádáme v nemocnici již pravidelně. Každý rok se ale snažíme o nějaká zlepšení i rozšíření programu, což se letos rozhodně povedlo. Pro příchozí tentokrát máme připraveno více než patnáct stanovišť zaměřených na různé zdravotní obory či konkrétní obtíže, kdy novinkou letošního ročníku je například edukace samovyšetření prsou,“ zve Mgr. Jana Pelikánová, hlavní sestra Nemocnice Valašské Meziříčí.

Na akci budou k dispozici zejména odborné poradny, jako například výživová poradna, poradna pro odvykání kouření, poradna pro pigmentová znaménka, cévní poradna, poradna při otocích a bolestech nohou nebo poradna chronických ran. „Nabízet ale budeme i některá vyšetření, jako například měření EKG a krevního tlaku, vyšetření funkce plic či SONO štítné žlázy, a to bezplatně všem zájemcům,“ doplňuje Mgr. Pelikánová.

Zájemci navíc uvidí i prezentaci přístrojů užívaných v gastroenterologiii, ukázky estetické medicíny a také prezentaci produktů zdravé výživy a Lékárny AGEL, které budou na místě zároveň i ke koupi. Děti i dospělí si pak také mohou prohlédnout ukázky první pomoci a sami si ji vyzkoušet, stejně jako potrénovat správné mytí rukou.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: