Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

V soutěži „Do práce na kole“ najely valašskomeziříčské porodní asistentky na 700 kilometrů

22.8.2016

Porodní asistentky Nemocnice Valašské Meziříčí a.s., která je členem skupiny AGEL, se aktivně zapojily do celorepublikové soutěže na podporu aktivního životního stylu. Do soutěže „do práce na kole“ se tak přihlásily premiérově i porodní asistentky z novorozeneckého oddělení, které shodně cestovaly do práce na svých kolech.

Výkony všech zúčastněných byly opravdu velmi dobré. Nejvíce najezdila do práce Bc. Olga Číhalová, která během svých služeb na novorozeneckém oddělení v rámci jednoho měsíce najezdila úctyhodných 421 kilometrů. Její cesta do Valašského Meziříčí z obce Valšovice měří 30 kilometrů. Celkem naše zaměstnankyně najezdily dle zadaných kritérií fair play 703 kilometrů.

Nemocnice má pro sportovce, kteří dojíždí do práce na kole vyhrazenou garáž, která slouží jako uzamykatelná kolárna. Zaměstnanci mají k dispozici na svých pracovištích samozřejmě i sprchy a šatny, což jsou nezbytné předpoklady komfortu při dojíždění na kole,“ doplnila Mgr. Jana Pelikánová.

Pohyb je v rámci zdravého životního stylu jedním z nejdůležitější atributů, kterým můžeme ovlivnit svou kondici a fyzickou odolnost. I když jde stále o soutěž mezi jednotlivými závodníky, o vítěze až tak nešlo. Smyslem akce bylo upřednostnit pohybovou aktivitu před využitím dopravních prostředků a prospět tak vlastnímu zdraví i okolní přírodě.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: