Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Nemocnice Valašské Meziříčí získala od města šest nových přebalovacích pultů

15.11.2016

Celkem šest přebalovacích pultů v hodnotě 16 tisíc korun získala Nemocnice Valašské Meziříčí. Nové vybavení dostala nemocnice od Města Valašské Meziříčí, které je pořídilo z dotace získané za výhru v celostátní soutěži Ministerstva práce a sociálních věcí ČR „Obec přátelská rodině 2015“.

„Přebalovací pulty budou aktivně sloužit našim nejmenším pacientům. Děkujeme za tento dar, kterého si velice vážíme,“ uvedl primář dětského a novorozeneckého oddělení MUDr. Libor Slováček.

Přebalovací pulty předala zástupcům Nemocnice Valašské Meziříčí místostarostka města, PaedDr. Yvona Wojaczková, společně s Alenou Střítezskou, která se organizačně podílela na splnění všech podmínek pro získání dotace městu. "Jsme rádi, že město Valašské Meziříčí podpořilo zakoupením pultů naše rodičky s dětmi, které jsou hospitalizované na dětském či novorozeneckém oddělení.  Je to pro nás potěšující a signál velmi dobré spolupráce mezi městem a nemocnicí,“ hodnotí předseda představenstva Nemocnice Valašské Meziříčí MUDr. Martin Hrabovský.

Samotnou soutěž „Obec přátelská rodině 2015“ vyhlásilo Ministerstvo práce a sociálních věcí, Stálá komise pro rodinu, rovné příležitosti a národnostní menšiny Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR ve spolupráci s Asociací center pro rodinu, Sítí mateřských center a Svazem měst a obcí ČR. První místo celostátní soutěže Obec přátelská rodině obsadilo ve čtvrté kategorii do 50 tisíc obyvatel právě město Valašské Meziříčí.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: