Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Nemocnice Valašské Meziříčí získala od města šest nových přebalovacích pultů

15.11.2016

Celkem šest přebalovacích pultů v hodnotě 16 tisíc korun získala Nemocnice Valašské Meziříčí. Nové vybavení dostala nemocnice od Města Valašské Meziříčí, které je pořídilo z dotace získané za výhru v celostátní soutěži Ministerstva práce a sociálních věcí ČR „Obec přátelská rodině 2015“.

„Přebalovací pulty budou aktivně sloužit našim nejmenším pacientům. Děkujeme za tento dar, kterého si velice vážíme,“ uvedl primář dětského a novorozeneckého oddělení MUDr. Libor Slováček.

Přebalovací pulty předala zástupcům Nemocnice Valašské Meziříčí místostarostka města, PaedDr. Yvona Wojaczková, společně s Alenou Střítezskou, která se organizačně podílela na splnění všech podmínek pro získání dotace městu. "Jsme rádi, že město Valašské Meziříčí podpořilo zakoupením pultů naše rodičky s dětmi, které jsou hospitalizované na dětském či novorozeneckém oddělení.  Je to pro nás potěšující a signál velmi dobré spolupráce mezi městem a nemocnicí,“ hodnotí předseda představenstva Nemocnice Valašské Meziříčí MUDr. Martin Hrabovský.

Samotnou soutěž „Obec přátelská rodině 2015“ vyhlásilo Ministerstvo práce a sociálních věcí, Stálá komise pro rodinu, rovné příležitosti a národnostní menšiny Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR ve spolupráci s Asociací center pro rodinu, Sítí mateřských center a Svazem měst a obcí ČR. První místo celostátní soutěže Obec přátelská rodině obsadilo ve čtvrté kategorii do 50 tisíc obyvatel právě město Valašské Meziříčí.

Zpět

Kontakt pro média

Mgr. Radka Miloševská, tisková mluvčí AGEL

Mgr. Radka Miloševská
tisková mluvčí AGEL
press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: