Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Pacienti loni rozdali Nemocnici Valašské Meziříčí 133 pochval

5.1.2017

Nemocnice Valašské Meziříčí, která je členem skupiny AGEL, se za rok 2016 může pochlubit celkem 133 pochvalami z řad hospitalizovaných pacientů na lůžkových odděleních.

Před pěti lety se nemocnice rozhodla, že bude monitorovat názory hospitalizovaných pacientů na léčbu, pobyt, stravu, chování, či přístup lékařského i nelékařského personálu. Proto je k dispozici na každém lůžkovém oddělení kniha poděkování, námětů a připomínek, kde pacienti mohou zanechat svůj vzkaz, ať už se jedná o pozitivní, či negativní zkušenost.

O tom, že zvolený typ komunikace s pacienty má smysl, svědčí přesvědčivé a upřímné vzkazy od pacientů napříč jednotlivými odbornostmi nemocnice. Především gynekologicko-porodní oddělení či oddělení následné péče jsou právě místa, kde se pochvaly objevují ve větší míře pravidelně. Negativních názorů bylo za celý rok zaznamenáno jen 11 a týkaly se především technického vybavení nemocnice.

„Jsem ráda, že právě na odděleních následné péče jsou zaznamenány kladné příspěvky od pacientů, či jejich rodinných příslušníků. Tato oddělení prošly za poslední rok velkou obměnou stran vybavení prostředí (lůžka, noční stolky, zajištění soukromí pomocí zástěn u lůžka), tak dovybavení pomůcek k polohování a k manipulaci s pacienty,“ říká hlavní sestra Mgr. Jana Pelikánová.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: