Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Větší pohodlí mají díky novým elektricky polohovatelným lůžkům pacienti Nemocnice Valašské Meziříčí

11.1.2017

Pacienti na obou odděleních následné péče Nemocnice Valašské Meziříčí, která je členem skupiny AGEL, leží na zbrusu nových elektricky polohovatelných lůžcích. Nemocnice zakoupila celkem 59 polohovacích postelí, včetně antidekubitních matrací v celkové hodnotě 1,8 miliónu korun. Touto investicí se tak postupně obměňuje celý lůžkový fond těchto oddělení nemocnice.

Lůžka jsou vhodná také pro pacienty s vyšší hmotností až do 210 kilogramů i pro lidi s vyšší postavou. Lůžka mají navíc dvoudílné sklopné plastové postranice pro snadnou manipulaci s pacientem.  Díky ovladači si může každý pacient sám polohovat jednotlivé díly ložné plochy a také nastavit výšku lůžka.

Obnova lůžkového fondu je velice důležitým bodem v oblasti zvyšování kvality péče Nemocnice Valašské Meziříčí. „Nová lůžka s matracemi přinesou pacientům především vyšší komfort a pohodlí. Starší postele již nebyly pohodlné a neodpovídaly standardním požadavkům. Tato investice pro nás znamená významný posun ve zvyšování kvality péče o pacienty, bezpečí a také snížení rizika možného úrazu. Přidanou hodnotou je taktéž zmírnění fyzické zátěže u personálu,“ říká hlavní sestra nemocnice Mgr. Jana Pelikánová.

Kromě samotných nových lůžek na oddělení následné péče nemocnice zakoupila pro zvýšení komfortu pacientů i nové antidekubitní matrace na obě chirurgické oddělení a rehabilitační oddělení.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: