Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Oddělení následné péče získalo nové polohovatelné lehátko

7.3.2017

Oddělení následné péče Nemocnice Valašské Meziříčí a.s., člen skupiny AGEL, získalo pro své pacienty v rámci rehabilitace nové elektricky polohovatelné lehátko. Je navrženo pro maximální komfort jak samotného terapeuta z řad ošetřovatelského personálu, tak i pro pacienta, se kterým se provádějí rehabilitační cvičení jako součást jeho léčby.

Dvojdílné lehátko BTL 1300 je nezbytným vybavením oddělení následné péče, které se soustřeďuje na aktivizaci pacientů, přičemž je důraz na stabilitu lehátka ve všech terapeutických polohách.  Elektrické motory umožňují pomocí ovladače nastavení výšky polohy v rozmezí 50 – 88 cm, dále nastavitelnou hlavovou část s otvorem pro obličej.

Polohovatelné lehátko má velice výkonný a spolehlivý motor s tichých chodem, který tak nenarušuje rehabilitace pacientů ošetřovatelským personálem a fyzioterapeutů v aktivizační místnosti nemocnice. Navíc je vyroben z koženky z nehořlavého a snadno čistitelného materiálu, který je snadný na údržbu a má dokonalou stabilitu a odolnou konstrukci.

Rehabilitační lehátko poslouží denně až 15 ti pacientům k pohodlné aplikaci léčebných cvičení, k manuální terapii fyzioterapeutem nebo k realizaci elektroterapie. Jeho výrazná stabilita a tiché ovládání poskytuje nyní pacientovi i terapeutovi bezpečného, pohodlného ale i komfortního pomocníka pro léčbu či manipulaci v různých výškách optimálně vůči konstituci pacienta či personálu, říká vedoucí fyzioterapeut Nemocnice Valašské Meziříčí a.s., Mgr. Rostislav Skýpala.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: