Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Nadační fond Jonášek obdaroval dětské oddělení

13.3.2017

Nadační fond Jonášek, prostřednictvím předsedkyně nadačního fondu Ivy Podzemné, zakladatele fondu Libora Zimmera a tiskového mluvčího Františka Baláše, předali za účasti primáře dětského oddělení Nemocnice Valašské Meziříčí MUDr. Libora Slováčka a staniční sestry Ludmily Hrbáčkové věcné dary dětskému oddělení v podobě krásných dětských nástěnných obrázků a herní konzole Xbox One.

Na dětském oddělení jsou hospitalizovány děti od narození do osmnácti let, které si léčí veškerá dětská onemocnění, včetně operačních diagnóz a úrazů. Právě pro tyto starší pacienty bude zajisté velice zábavná jejich nová kratochvíle – a to využití herní konzole Xbox One.

„ Jsme velmi rádi za dary, které opětovně nadační fond Jonášek přinesl k nám na dětské oddělení. Především herní konzole těší již od prvního dne provozu naše malé pacienty, kteří si tak krátí čas v rámci své léčby“, říká staniční sestra Ludmila Hrbáčková.

„Jonáškovo zábavné dopoledne“ se odehraje 20. a 21. května 2017 v amfiteátru ve Valašském Meziříčí, kde se bude prezentovat i dětské oddělení Nemocnice Valašské Meziříčí a.s.

Nadační fond Jonášek vznikl v prosinci 2010, za účelem pomoci onkologicky nemocným dětem. Zásluhu na založení fondu nese Jonášek, který díky své nemoci chtěl v budoucnu pomáhat dětem se stejným onemocněním. Jeho snem, který se měl uskutečnit po jeho uzdravení, bylo naplnit nemocné dětské tváře štěstím. Jeho představa spočívala v navštěvování a následném obdarovávání nemocných dětí formou sladkých dobrot až po drobné hračky a finanční nebo materiální pomoc onkologickému oddělení. Svůj sen bohužel nemohl uskutečnit, proto jsme se rozhodli založit tento fond, abychom splnili přání nejen jemu, ale také stovkám jiných dětí s onkologickým onemocněním. Budeme se snažit, aby naše pomoc nebyla pouze teoretická, ale aby děti pocítily naší a jak doufáme i Vaší pomoc ve skutečnosti.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: