Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Velikonoce oslaví pacienti Nemocnice Valašské Meziříčí i se čtyřnohým mazlíkem

12.4.2017

: Pacienti oddělení následné péče Nemocnice Valašské Meziříčí, která je členem skupiny AGEL, se mají o velikonočních svátcích na co těšit. O atmosféru svátků jara totiž rozhodně nepřijdou. Již nyní ožívá celé oddělení jarní výzdobou a na Zelený čtvrtek navíc ožije i početnou návštěvou. Zdejší pacienty totiž přijdou navštívit děti z místní mateřské školy s pomlázkou i canisterapeutická fenka Aki, která každému zájemci nabídne možnost pomazlení a pohlazení.

Na Zelený čtvrtek 13. dubna do nemocnice již tradičně zavítá skupinka děti z místní mateřské školky Kraiczova, které si i letos připravily pro dlouhodobě hospitalizované pacienty malé velikonoční vystoupení a drobné dárečky s jarní a velikonoční tématikou. Chybět přitom nebude ani pomlázka, která je typickou a neodmyslitelnou součástí Velikonoc.

Druhým návštěvníkem na oddělení následné péče pak bude canisterapeutka Blanka Hašová se svou fenkou Aki, která s každým zájemcem pobude a nabídne mu pomazlení i možnost pohlazení, které osamělým lidem o svátcích vždy nejvíce chybí. „Návštěvy dětí a jejich zájmu si velmi ceníme, pro naše klienty je to vždy vzpruha. A zároveň jsme i moc rádi, že společně s naší canisterapeutkou vytváříme tematické návštěvy v rámci celoročních svátků,“ hodnotí Petra Žákovská, zástupce staniční sestry oddělení následné péče Nemocnice Valašské Meziříčí.

 

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: