Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Zástupci Nemocnice Valašské Meziříčí a.s. na konferenci HPH ve Vídni

21.4.2017

MUDr. Martin Liberda a Mgr. Zbyněk Stanečka z Nemocnice Valašské Meziříčí a.s., se zúčastnili mezinárodní konference podpory zdraví (25th international conference on health promoting hospitals and health services), hostitelem konference se pro rok 2017 stala Vídeňská univerzita. Za valašskomeziříčskou nemocnici představili poster s názvem „Promotiong health in Valasske Mezirici hospital - friendly place to live and work.“

„Na letošní konferenci jsme prezentovali naše zkušenosti s realizací aktivit podporujících zdraví v naší nemocnici, které se týkají jak našich pacientů, tak zaměstnanců a valašskomeziříčského regionu. Účast na konferenci je pro nás přínosná zejména získáním nových poznatků a zkušenosti od ostatních účastníků konference, kteří se rekrutují z celého světa“, říká Mgr. Zbyněk Stanečka, jenž stál primárně u zrodu členství Nemocnice Valašské Meziříčí a.s. v síti HPH.

Nemocnice Valašské Meziříčí a.s. je v síti HPH zapojena od roku 2013. Od tohoto roku nemocnice podporuje zdravý životní styl nejen svým zaměstnancům, ale i pacientům v rámci odborných ambulancí, jako je poradna pro odvykání kouření, či centra redukce hmotnosti a preventivní medicíny. Nemocnice také každoročně pořádá školící kurzy, vydává edukační materiály a nabízí různé formy pracovních a volnočasových aktivit jako jsou dny otevřených dveří, den proti kouření, den hygieny rukou, sportovní odpoledne, triatlon atd.

Členství v síti Nemocnic podporující zdraví je Valašskému Meziříčí prodlouženo do roku 2019. Nemocnice Valašské Meziříčí a.s. je tak jednou z 9 nemocnic v rámci České republiky, které jsou v síti Nemocnic podporující zdraví zapojeny. Mezi další nemocnice zapojené do HPH patří Všeobecná fakultní nemocnice Praha, FN Motol, FN Olomouc, Ústřední Vojenská nemocnice, Nemocnice Jihlava, Nemocnice Pelhřimov, Klaudiánova nemocnice Mladá Boleslav a Nemocnice Šumperk.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: