Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Jubilejní Den otevřených dveří v Nemocnici Valašské Meziříčí nabídne procházku tlustým střevem

2.5.2017

Den plný zdraví a zábavy pro celou rodinu již podesáté nabídne všem zájemcům Nemocnice Valašské Meziříčí, člen skupiny AGEL. Zdravotnické zařízení pořádá ve čtvrtek 4. května tradiční Den otevřených dveří, který zahrne více než desítku vyšetření, bezplatné poradenství, nácvik první pomoci i program pro děti. Akce pro širokou veřejnost proběhne v areálu nemocnice od 10.00 do 17.00 hodin a pro všechny návštěvníky je zdarma.

Na akci bude k dispozici odborné poradenství a nabídka bezplatných vyšetření, a to například měření hladiny cukru v krvi, měření krevního tlaku, EKG, vyšetření funkce plic, měření CO2 v dechu u kuřáků, či SONO štítné žlázy. Výsledky těchto vyšetření na místě vždy vyhodnotí odborníci a příchozím nabídnou případné konzultace či další doporučení k řešení obtíží.

„Den otevřených dveří je naší tradiční akcí a nikdy na něm nechybí plejáda bezplatných vyšetření i praktické ukázky a poradenství. Zároveň ale každý rok připravujeme pro příchozí nějakou novinku a zajímavost. Letos to bude konkrétně maketa tlustého střeva, kde budou zvětšeny patologické útvary, které se mohou ve střevě nacházet. Věřím, že to bude pro všechny poučené,“ prozrazuje Mgr. Jana Pelikánová, hlavní sestra Nemocnice Valašské Meziříčí.

Zájemci navíc uvidí i prezentaci přístrojů užívaných v gastroenterologiii, přístroje na kontinuální eliminaci krve a dýchacího přístroje na umělou plicní ventilaci či konzultace odbornicí estetické medicíny. Děti i dospělí si pak také mohou prohlédnout ukázky první pomoci a sami si ji vyzkoušet, stejně jako potrénovat správné mytí rukou a ověřit si své dovednosti v hygieně pod speciální UV lampou. Všichni příchozí si také mohou nechat zdarma orientačně stanovit krevní skupinu z kapky krve.

Akce proběhne v Nemocnici Valašské Meziříčí ve čtvrtek 4. května, a to konkrétně od 10.00 do 17.00 hodin u vstupu na polikliniku.

 

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: