Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Zdravotníci si ve Valašském Meziříčí znovu posvítí na léčbu ran

13.10.2017

Již druhý ročník odborné konference zaměřené na léčbu chronických a nehojících se ran proběhne už v úterý 17. října ve valašskomeziříčském Kině Svět. Pořadatelem akce je Nemocnice Valašské Meziříčí, člen skupiny AGEL, a zváni jsou na ni všichni nelékařští zdravotničtí pracovníci, kteří se v rámci své profese s léčbou ran setkávají nebo se jí dokonce plně věnují.

Odborná konference zahrne více než desítku odborných přednášek zaměřených na novinky a moderní trendy v léčbě ran, ukázky příkladů z praxe a také diskuze. Řeč bude například o seniorech v akutní péči, chronických defektech, ranách u onkologických pacientů, ale třeba i hojení ran řízených podtlakem. Mezi přednášejícími se přitom objeví výhradně externí specialisté na léčbu ran, a to z nemocnic v Ostravě, Olomouci, Vsetíně, Brně, Praze či Hodoníně.

 „Ačkoliv to tak na první pohled nemusí vypadat, hojení ran je nesmírně důležité a vážné téma napříč mnoha zdravotnickými specializacemi. I nepatrná ranka totiž může ve spojení s infekcí způsobit vážný a dlouhodobý zdravotní problém. Nesmírně důležitá je proto prevence a správná péče, stejně jako sledování moderních trendů, které mohou pomoci léčbu zefektivnit či zcela zamezit vzniku nehojících se ran,“ říká odborná garantka konference a vedoucí týmu chronických ran valašskomeziříčské nemocnice, Kateřina Palinčáková.

Konference Valašský den o léčbě ran, určená nelékařským zdravotnickým pracovníkům, proběhne v úterý 17. října ve valašskomeziříčském Kině Svět, a to mezi devátou a patnáctou hodinou. 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: