Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Zaměstnanci Nemocnice Valašské Meziříčí sbírali oblečení pro charitu

24.11.2017

Zaměstnanci Nemocnice Valašské Meziříčí se v měsíci listopadu zapojili do charitativní akce organizované NADACÍ AGEL a pro potřebné lidi sesbírali více než 30 pytlů s oblečením, obuví, ložním prádlem či ručníky. Vysbírané dary si již převzali zaměstnanci Charity Valašské Meziříčí, kteří je v chladných zimních měsících předají potřebným.

Oblečení a další dary, které v uplynulých týdnech shromáždili zaměstnanci Nemocnice Valašské Meziříčí, během letošní zimy pomohou hned stovkám lidí v těžké životní situaci. „V rámci vánočního sběru šatstva pro osoby v tíživé sociální či finanční situaci, který již tradičně pořádá NADACE AGEL, jsme letos vybrali přes 206 kilogramů oblečení, ložního prádla a obuvi,“ říká marketingový a organizační asistent Nemocnice Valašské Meziříčí Michal Václav, Dis.

Veškeré vysbírané dary byly již předány zaměstnancům Charity Valašské Meziříčí, kteří oblečení a obuv v nejbližších týdnech a měsících dále rozdistribuují všem potřebným žadatelům o materiální pomoc, ať už jsou to matky s dětmi v nouzi, lidé bez domova nebo lidé v jiné tíživé životní situaci.

„Zájem o Vánoční sbírku ze strany zaměstnanců nemocnice byl opravdu velký, což je jasným důkazem toho, že solidarita mezi lidmi zdaleka nevymizela. Upřímně děkuji každému, kdo se do akce zapojil a přispěl do vánoční sbírky dle svých možností,“ říká členka správní rady NADACE AGEL Maya Nováčková.

 


 

 

Zpět

Kontakt pro média

Mgr. Radka Miloševská, tisková mluvčí AGEL

Mgr. Radka Miloševská
tisková mluvčí AGEL
press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: