Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Personál valašskomeziříčské nemocnice má k dispozici nové zdravotnické vozíky

14.12.2017

Nové víceúčelové zdravotnické vozíky značky BASIC jsou v provozu na chirurgických odděleních, anestezii a interním oddělení Nemocnice Valašské Meziříčí a.s. Zdravotnické vozíky jsou určeny po provoz v bezbariérových interiérech a pro rozvoz a operativní skladování zdravotní dokumentace, zdravotnického materiálu a různých dalších potřeb pro poskytování péče o pacienta.

Konstrukce vozíku je vyrobena z oceli s nerezovou pracovní deskou. Vozík obsahuje čtyři zásuvky s kompaktním čelem z tvrzeného skla. Je vybaven nerezovým sklopným stolkem a ve valašskomeziříčské nemocnici je v provedení barvy fialové a zelené. Uzamykatelná sada zásuvek poskytuje bezpečné skladování různých zdravotnických potřeb, přístrojů, nástrojů a léků, které může personál snadno přemisťovat z jednoho místa na druhé díky stabilním kolečkům na vozíku.

Tyto vozíky jsou určeny nejen pro standardní oddělení nemocnic, ale též pro řadu prostředí se specifickou aplikací: anestezie, operační sály, péče o rány, aj. Vyznačují se dlouhou životností, nenáročnou údržbou, velmi snadným čištěním a širokou škálou variantností.

Vozíky jsou lehké, mají dobré jízdní vlastnosti, snadno ovladatelné s jednoduchou obsluhou a  minimální údržbou.

„ Nové vozíky využije náš ošetřovatelský personál nejen při distribuci léků společně se zdravotnickou dokumentací ale je možno jej doplnit o horní část nástavby, a tím je využít i na anestezii“, dodává k novým „pomocníkům“ hlavní sestra, Mgr. Jana Pelikánová.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: