Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Klid nejen o svátcích zajistí pacientům Nemocnice Valašské Meziříčí špunty do uší

10.12.2018

Pohoda, klid, spokojenost, zkrátka duševní svěžest – to je jeden z významných faktorů, který ovlivňuje léčbu a přímo souvisí s její úspěšností. V rušném prostředí lůžkových oddělení, kde jsou slyšet televizní přijímače, telefonní hovory pacientů, ruch z chodeb, ale i noční chrápání pacientů, však může být klid vzácností. To naštěstí již neplatí v Nemocnici Valašské Meziříčí, která do svých prostor nainstalovala Špuntovat s praktickými špunty do uší, které jsou testované i hygienicky balené.

„Špuntovat by měl nabídnout našim pacientům lepší komfort při pobytu v nemocnici, a to zejména v noci nebo při odpočinku během dne. Každý člověk, natož pak v rekonvalescenci, potřebuje vydatný spánek nerušený rozhovory, televizí, chrápáním či ruchem v okolí. Pro tyto účely jsou špunty do uší skvělým a jednoduchým řešením,“ říká Mgr. Jana Pelikánová, hlavní sestra Nemocnice Valašské Meziříčí.

Aktuálně má Nemocnice Valašské Meziříčí k dispozici jeden kus Špuntomatu, který pacienti i návštěvníci najdou před chirurgickým oddělením II a urologií. Do Špuntomatu stačí vhodit dvacetikorunu, vybrat velikost a vypadne z něj plastové vejce, uvnitř kterého jsou zabalené špunty.

Špunty využívané ve špuntomatech jsou vyrobeny z měkké, tvarovatelné pěny a jsou certifikované. Každý pár je hygienicky zabalen, a to v plastovém pouzdře, které lze pro uschování špuntů opakovaně použít.

„Zájem o tuto službu pacienti mají, využívají ji již od prvního dne instalace automatu do provozu,“ uzavírá hlavní sestra Mgr. Pelikánová.

 

 

 

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: