Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Klid nejen o svátcích zajistí pacientům Nemocnice Valašské Meziříčí špunty do uší

10.12.2018

Pohoda, klid, spokojenost, zkrátka duševní svěžest – to je jeden z významných faktorů, který ovlivňuje léčbu a přímo souvisí s její úspěšností. V rušném prostředí lůžkových oddělení, kde jsou slyšet televizní přijímače, telefonní hovory pacientů, ruch z chodeb, ale i noční chrápání pacientů, však může být klid vzácností. To naštěstí již neplatí v Nemocnici Valašské Meziříčí, která do svých prostor nainstalovala Špuntovat s praktickými špunty do uší, které jsou testované i hygienicky balené.

„Špuntovat by měl nabídnout našim pacientům lepší komfort při pobytu v nemocnici, a to zejména v noci nebo při odpočinku během dne. Každý člověk, natož pak v rekonvalescenci, potřebuje vydatný spánek nerušený rozhovory, televizí, chrápáním či ruchem v okolí. Pro tyto účely jsou špunty do uší skvělým a jednoduchým řešením,“ říká Mgr. Jana Pelikánová, hlavní sestra Nemocnice Valašské Meziříčí.

Aktuálně má Nemocnice Valašské Meziříčí k dispozici jeden kus Špuntomatu, který pacienti i návštěvníci najdou před chirurgickým oddělením II a urologií. Do Špuntomatu stačí vhodit dvacetikorunu, vybrat velikost a vypadne z něj plastové vejce, uvnitř kterého jsou zabalené špunty.

Špunty využívané ve špuntomatech jsou vyrobeny z měkké, tvarovatelné pěny a jsou certifikované. Každý pár je hygienicky zabalen, a to v plastovém pouzdře, které lze pro uschování špuntů opakovaně použít.

„Zájem o tuto službu pacienti mají, využívají ji již od prvního dne instalace automatu do provozu,“ uzavírá hlavní sestra Mgr. Pelikánová.

 

 

 

 

Zpět

Kontakt pro média

Mgr. Radka Miloševská, tisková mluvčí AGEL

Mgr. Radka Miloševská
tisková mluvčí AGEL
press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: