Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Nemocnici Valašské Meziříčí mohu jen doporučit, říká módní stylistka Ilona Mádrová, která již šestnáct let žije a pracuje v Paříži

5.11.2019

Novinářka, redaktorka, zpravodajka a taktéž módní stylistka. To vše je Ilona Mádrová, která pracuje v Paříži již šestnáctým rokem. Věnuje se převážně sortimentu v oblasti módy, doplňků, šperků, hodinek a luxusních značek. Píše do prestižních novin a časopisů. Díky výborné spolupráci s tiskovými centry Ilona potkává osobnosti, umělce a módní návrháře, se kterými zpracovává sama rozhovory. Vytváří reportáže o prestižních značkách a pravidelně se účastní přehlídek, což jí umožňuje poznat s předstihem módní trendy. Rovněž publikuje do časopisů o cestování i do novin se zaměřením na politické, ekonomické a společenské události. Zároveň pracuje jako stylistka v módě pro ženy. „Mezi mými klienty jsou herečky, zpěvačky, světové umělkyně, manželky návrhářů, fotbalistů a významných podnikatelů, princezny a další členové královských arabských rodin,“, říká slečna Ilona Mádrová, se kterou jsme v rámci její hospitalizace v Nemocnici Valašské Meziříčí a.s., člen skupiny AGEL, udělali rozhovor.

Co Vás zavedlo z Paříže do Valašského Meziříčí?

Moje sestra dříve pracovala ve zdejší nemocnici. Přiblížila mi pracovní a organizační systém, který zde funguje. Já s těmito zkušenostmi z vaší nemocnice a také i od názorů ostatních pacientek, jsem vše mohla porovnat s francouzským zdravotnictvím. Jsem jen člověk „z masa a kostí“, který potřebuje občas vyhledat lékařskou pomoc, tak mohu zdravotnictví porovnat a svědomitě říkám, že Nemocnice Valašské Meziříčí, člen skupiny AGEL, byla pro mě jasná volba.

Sehrálo nějakou roli personální obsazení oddělení?

Pan primář MUDr. Leopold Hošek, MPA společně se svým kolektivem má výbornou reputaci. Zeptala jsem se ještě několika známých, které zde byly operovány nebo na vyšetření a rozhodla jsem se právě pro nemocnici ve Valašském Meziříčí. Také u mě hrálo roli i prostředí, ve kterém je zasazena tato nemocnice. Když jste po operaci a necítíte se zrovna nejlépe, tak vidíte z okna nádherný výhled, valašskou krajinu, pohoří, krásný podzim. Příjemný klid a hlavně i skvělý personál. To vše vám dává velkou sílu. Věděla jsem, jak tady pracujete, s jakou motivací, jak pomáháte pacientkám. Nemocnici Valašské Meziříčí jsem si vybrala právě z těchto důvodů, protože se tady na Moravě, když přijedu i za svými rodiči, cítím nejlépe.

Měla jste někdy dříve zkušenosti s valašskomeziříčskou nemocnicí vy osobně nebo někdo z rodiny?

Moje maminka a to dvakrát. Byť pocházíme z Hané, zvolili jsme si vaši nemocnici právě z důvodů všestranné spokojenosti. Personál pečuje o pacienty se srdcem, cítíte humánní přístup a empatii. Bydlím sice v zahraničí, ale jsem v kontaktu s lidmi, kteří prošli zdejší nemocnicí a zkušenost mají jen pozitivní. Jestli to dělá klima, nebo povaha Valachů?  vše je v lidech…

Přístup lékařského i nelékařského personálu tedy hodnotíte kladně?

Pan primář - výborný lékař, velice kompetentní a profesionální, řeknou Vám to i další ženy, které sem chodí a všechny si jej chválí. Pokud bych potřebovala opětovně vyhledat lékařskou péči, tak bych neváhala a přijela z Paříže opět do Valašského Meziříčí. Myslím, že je to obdobné i na ostatních odděleních, jak jsem zaznamenala během svého pobytu. Pokud jsem potřebovala jakoukoliv pomoc, sestřička přišla bez prodlení. To samé platí i o ošetřovatelkách a sanitářkách, opravdu skvělý tým včetně lékařů, kteří zde pracují.

Žiji a pracuji v Paříži. Je to velkoměsto. Západní svět. Řeknete si, že by péče měla být na špičkové úrovni. Ale jsem šťastná, že jsem operační výkon podstoupila v České republice. Francie a její zdravotnictví je hodně o platbě předem, platíte za vše a následně si s pojišťovnou domlouváte refundaci části nákladů. Přístup k pacientovi a péče dělá nejvíce, a to je hlavní rozdíl a můj důvod, proč jsem si vybrala nemocnici ve Valašském Meziříčí!

Splnil tedy závěrem pobyt v této nemocnici vaše očekávání?

Ano, předem jsem byla domluvená s panem primářem. Proběhly konzultace a musím říct, že vše proběhlo na skvělé úrovni. Zdejší oddělení a Nemocnici Valašské Meziříčí mohu jen doporučit.

 

 

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: