Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Jaroslav Křenek při přípravě Sushi nezapomněl ani na naše zdravotníky

27.5.2020

Mohou za to zdravotní trable. Pan Jaroslav Křenek utrpěl v roce 2002 v Praze vážné poranění hlavy vyžadující intenzivní a dlouhodobou léčbu. Poté se vrátil zpět na Valašsko, odkud pochází. A jelikož se v posledních měsících rozšířilo mezi populací onemocnění COVID-19, rozhodl se, že pomůže zdravotnímu personálu Nemocnice Valašské Meziříčí a.s., člen skupiny AGEL, tím nejlepším co ho baví, dovede a umí. Originální přípravou vlastní receptury Sushi, na kterou klade velký význam a úročí tak své znalosti, které posbíral nejen u nás, ale i v zahraničí.

„Chtěl jsem nějakým způsobem poděkovat zdravotníkům za jejich nelehkou práci s tímto typem nového onemocnění, se kterou se potkávají v posledních měsících a týdnech na svých pracovištích, proto jsem se rozhodl, že je obdaruji svou vlastní přípravou Sushi produktů v množství 70 krabiček“, říká Jaroslav Křenek důvody, proč se rozhodl navštívit i valašskomeziříčskou nemocnici.

„K výrobě Sushi jsem měl vztah již od útlého dětství, prošel jsem několika významnými restauracemi, které tento produkt zákazníkům nabízejí, včetně vyhlášených pražských Sushi restaurací. Ale jako vrchol mé dosavadní kariéry bych považoval setkání s jedním z nejlepších kuchařů japonské kuchyně panem Markem Horou, s kterým jsem se měl možnost setkat nejen v jeho restauraci Yamato. V rámci svého cateringu jsem byl osloven i přípravou Sushi pro velmi významné osobnosti v rámci českého showbyznysu, jmenovitě pana Karla Gotta, jeho dceru Charlotte a jeho tým při natáčení  písně „srdce nehasnou“, dodává se skromností sobě vlastní pan Křenek.

Vzhledem k tomu, že pan Křenek zná místní personál z návštěv coby pacient odborných ambulancí naší nemocnice, oslovil sestřičku Dianu Horváthovou z Oddělení následné péče, která předala krabičky se Sushi i sestrám na chirurgickém a urologickém oddělení.

Mým specifikem je výroba kvalitního Sushi, vyrábím nutričně kvalitní pokrm, který jsem nabídnul zdarma personálu zdejší nemocnice v „první linii“. Jsem potěšen, že tímto způsobem mohu projevit svůj obdiv a dík všem těm, kteří nezištně v rámci své práce, svého poslání, pomáhají nám, lidem, abychom se mohli vracet co nejdříve do normálního života, říká pan Křenek ke smyslu tohoto daru jako poděkování.

V rámci periodických vyšetření a konzultací navštěvuji odborné lékaře v nemocnici ve Valašském Meziříčí. Vždy jsem velmi potěšen přístupem a odbornou péčí, která se mi zde dostává, proto tito lidé ode mě mají velkou úctu, hodnotí pan Jaroslav Křenek své zkušenosti z návštěv valašskomeziříčské nemocnice.

A jak reagovali zaměstnanci chirurgického oddělení, když mohli vyzkoušet jeho nabídku? Pan Křenek má náš obdiv, není to jen o tom koupit tento produkt v nějakém obchodním řetězci a následně jej jen předat dál, ale skutečně přípravou stráví spoustu času a dělá pokrm velmi kvalitně a hlavně s láskou. Přivezl nám již podruhé své Sushi a po jeho degustaci jsme byli opravdu nadšení, jednak chutí, poté i jako formou poděkování. Jako pacient, která si zažil „své“ ví, co je na světe nejdůležitější, a to je zdraví člověka, hodnotí všeobecná sestra chirurgického oddělení, Karla Janošová, DiS.

 

 

 

 

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: