Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Pacienti na interním oddělení Nemocnice AGEL Valašské Meziříčí mají opět větší komfort. Slouží jim nové příruční stolky

13.12.2021

Nové příruční stolky pro pacienty mohou nově využívat klienti Interního oddělení II. Nemocnice AGEL Valašské Meziříčí. Určeny jsou zejména pro pacienty se sníženou mobilitou, kterým usnadňují pobyt na lůžku, napomáhají při konzumaci pokrmů a chrání jejich cenné a osobní věci.

„Nové stolky velice vítají nejen naši pacienti, ale i ošetřovatelský personál. Dennodenně je nutné se stolky manipulovat, ať už při provádění hygieny pacientů, výměně lůžkovin, či při převozech pacientů na různá vyšetření. Staré stolky již dosloužily, jsme proto velice rádi, že se můžeme pochlubit novými, které jsou reprezentativnější a nabídnou našim pacientům, ale i personálu větší bezpečí, komfort a také lepší manipulační schopnosti,” říká staniční sestra interního oddělení II. Bc. Kateřina Třetinová, DiS.

Jídelní stolky najdou své uplatnění především při servírování pokrmů pacientům a zajišťují maximální užitný komfort. Díky jejich tvaru je lze snadno sladit s lůžkem tak, aby měl pacient co největší pohodlí. Funkce stolků nadále zvyšují samostatnost a soběstačnost pacientů, čímž redukují nutnost asistence nemocničního personálu při manipulaci a dopomoci. Pacientům umožňují oboustranný náklon jídelní desky, pohodlné výškové nastavení a efektivní design, který zpříjemní pobyt pacientů na oddělení. Velmi snadná je také dostupnost všech věcí umístěných v zásuvkách díky jeho oboustranným provedením. Při odchodu na vyšetření si pacient stolek může pohodlně uzamknout.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: