Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Nemocnice AGEL Valašské Meziříčí opět nabízí budoucím maminkám cvičení pro těhotné s oblíbenou porodní asistentkou Míšou

7.4.2022

Nemocnice AGEL Valašské Meziříčí nabízí maminkám oblíbené a hojně vyhledávané cvičení s lektorkou a porodní asistentkou Michaelou Hronkovou. Lekce se konají každé pondělí v prostorách rehabilitace a i po nucené covidové pauze zůstává cena lekcí stále stejná.

V prostorách oddělení rehabilitace mají ženy k dispozici vše, co je ke cvičení třeba. Například gymnastické míče, overbally, činky nebo jógové cihličky. „Lekce nejsou rozděleny na trimestry, proto hodiny navštěvují budoucí maminky v různém stupni těhotenství. Pokud je třeba, lektorka přizpůsobí cvik každé těhotné na míru,“ říká staniční sestra gynekologicko-porodního oddělení, Bc. Andrea Dočkalová.

Posilování, protahování, relaxace, pilates a gravidjóga, to vše probíhá za doprovodu příjemné hudby. Maminky si vždy tyto pravidelné cvičení pochvalují. „Do pravidelných lekcí zasáhlo onemocnění covid-19, které na dlouhou dobu cvičení ukončilo. Nyní opět naplno rozjíždíme tuto nabídku a jsme rádi, že tuto aktivitu směrem k budoucím rodičkám můžeme opětovně nabídnout,“ doplňuje staniční sestra Dočkalová.

„Za sebe mohu říci, že cvičení s budoucími maminkami je pro mě velice příjemnou záležitostí a jsem ráda, že jim mohu tuto aktivitu opět dopřát. Žádná z maminek se nemusí obávat složitostí, vždy k nim přistupuji individuálně a hlavně cvičíme vždy s chutí a úsměvy na tvářích,“ dodává lektorka „Míša“ Hronková.

Cvičení pro těhotné probíhá každé pondělí od 17:00 hodin v prostorách rehabilitace Nemocnice AGEL Valašské Meziříčí. Vzhledem k tomu, že tyto lekce maminky navštěvují opakovaně a rády se ke cvičení vrací i během několika let, cena zůstává stále stejná, a to 60 korun za lekci. S sebou maminky potřebují pouze pohodlné oblečení, něco k pití a dobrou náladu.

Jakékoliv dotazy mohou rodičky konzultovat přes e-mail se staniční sestrou Bc. Andreou Dočkalovou: andrea.dockalova@nvm.agel.cz. Na samotnou lekci se lze přihlásit také přímo lektorce na telefonním čísle: 737 811 588.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: