Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Nemocnice AGEL Valašské Meziříčí nabídne na Dni otevřených dveří vyhledávaná vyšetření i novinky v podobě prohlídek moderních pracovišť

16.11.2022

Již potřinácté nabídne všem zájemcům Nemocnice AGEL Valašské Meziříčí a.s. bezplatné vyšetření a konzultace od zdravotnického personálu nad výsledky nabízených vybraných vyšetření v rámci Dne otevřených dveří, které se uskuteční 29. listopadu 2022 od 14.00 do 18.00 hodin. Na více než patnácti stanovištích mohou zájemci absolvovat bezplatná vyšetření, poradenství, edukace i prohlídky vybraných moderních prostor.

Na Dni otevřených dveří bude k dispozici zejména odborné poradenství a vyšetření, jako jsou měření krevního tlaku a pulsu, EKG, vyšetření funkce plic, konzultace s lékaři v cévní poradně a ambulanci chronických ran, SONO vyšetření štítné žlázy nebo poradna pro pigmentová znaménka. Výsledky těchto vyšetření na místě vždy vyhodnotí zdravotnický personál a v případě potřeby nabídnou odborníci příchozím občanům doporučení k řešení zdravotních obtíží v rámci dalších vyšetření v naší nemocnici.

„Den otevřených dveří je naší tradiční akcí, která je veřejnosti nabídnuta po dvouleté pauze způsobené epidemií Covid-19. Nikdy na něm ale nechybí plejáda bezplatných vyšetření i praktické ukázky a poradenství. Zároveň ale pravidelně připravujeme pro příchozí zájemce nějakou novinku a zajímavost. Letos to bude možnost nahlédnout do prostor magnetické rezonance nebo konzultace rodiny se zdravotně - sociální sestrou, která doporučí rodinným příslušníkům další kroky pro případný překlad pacienta do jiného zdravotního nebo sociální zařízení,“ prozrazuje MUDr. Martin Hrabovský, MBA, předseda představenstva Nemocnice AGEL Valašské Meziříčí a.s..

Návštěvníci všech věkových kategorií si dále mohou vyzkoušet poskytování první pomoci na figuríně i správnou dezinfekci rukou pod UV lampou. Přítomní zájemci mohou využít kontakt s fyzioterapeuty, kteří jim nabídnou praktické cvičení na správnou polohu sedu.

Součástí Dne otevřených dveří Nemocnice AGEL Valašské Meziříčí bude i samostatný oddíl věnovaný gynekologicko-porodnímu oddělení. „Zde se budou moci budoucí maminky a jejich doprovod seznámit s porodním oddělením, navštívit porodní sály s porodními asistentkami, které jim budou po celou dobu k dispozici v rámci dotazů. Bude také možnost si nechat provést 3D ultrazvuk a nechat si udělat kineziologický tejp jak v době těhotenství, tak i v poporodním období,” doplňuje hlavní sestra Mgr. Jana Pelikánová.

Program akce ZDE

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: