Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Nové digitální váhy pro kontrolu hmotnosti novorozenců lze zapůjčit v Nemocnici AGEL Valašské Meziříčí

16.5.2024

Gynekologicko-porodní oddělení nabízí maminkám po porodu možnost zapůjčení digitální váhy. Nové a přesnější digitální váhy z Nemocnice AGEL Valašské Meziříčí jsou k dispozici rodičům pro kontrolu hmotnosti novorozenců.

Nové digitální váhy váží novorozence s přesností na tři desetinná místa. Maximální zátěž váhy je přizpůsobena až na 30 kilogramů. „Váha je určena primárně pro domácí kontrolu hmotnosti dítěte, je obzvláště důležitá a užitečná při vážení novorozenců, kojenců a předčasně narozených dětí, kdy je hmotnost dítěte mimořádně důležitým ukazatelem jeho vývoje,“ říká Bc. Andrea Dočkalová, staniční sestra gynekologicko-porodního oddělení Nemocnice AGEL Valašské Meziříčí.

Kvalitní materiály, moderní design a přehledný displej zaručují pohodlné používání. Dětská váha spojuje moderní design a špičkovou kvalitu zpracování. Ergonomický tvar se dokonale přizpůsobí tělu děťátka a denní vážení se stává pohodlným a bezpečným.

Velkým přínosem pro maminky je přesnost váhy. „Doporučuji použít tvrdý a rovný povrch pro vážení. Funkce automatické blokace zajistí, že jakmile zařízení zjistí hmotnost dítěte, výsledek se následně automaticky uloží na displeji během 1-2 sekund. Až pak je možné s miminkem manipulovat a následně zapsat naměřenou váhu,“ doplňuje staniční sestra.

Váhy je možné zapůjčit po předchozí domluvě na telefonním čísle 571 758 431 a to nejen rodičkám, které přivedly na svět své dítě v porodnici Nemocnice AGEL Valašské Meziříčí. Vratná záloha je 1 000 korun a denní zapůjčení vyjde na 30 korun.

 

Zpět

Kontakt pro média

Mgr. Radka Miloševská
tisková mluvčí AGEL
press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: