Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Odborné přednášky. Odborníci z České i Slovenské republiky. Plný přednáškový sál. To byl další ročník konference věnované zažívacímu traktu

10.6.2024

Odborníci na onemocnění zažívacího traktu se poslední květnový pátek zúčastnili již 28. ročníku odborné konference Rožnovský gastroenterologický den, který pořádal Vzdělávací a výzkumný institut AGEL společně s Nemocnicí AGEL Valašské Meziříčí. Odborná témata lékařské i nelékařské sekce přilákala na konferenci více jak 150 účastníků z řad zdravotního personálu napříč Českou i Slovenskou republikou.

Jsem velmi rád, že si na naši dlouholetou tradiční konferenci našlo cestu spousta zdravotníků, a to jak z naší odbornosti, tak i ostatních odborností v rámci zdravotnictví. Za sebe, jako odborného garanta akce, mě těší, že lékařská sekce se těšila plnému přednáškovému sálu po celou dobu konání přednášek jednotlivých lékařů. Přeci jen slyšet prezentace od uznávaných kapacit a odborníků v rámci gastroenterologie jak u nás, tak i ze Slovenska, se nepodaří každý den, hodnotí přínos konference odborný garant akce a vedoucí lékař gastroenterologie Nemocnice AGEL Valašské Meziříčí, MUDr. Martin Liberda.

I za nelékařskou sekci musím vyzdvihnout účast jednotlivých nezdravotníků, primárně sestřiček, kteří využili naší nabídky a navštívili naši konferenci. Taktéž všem přednášejícím, u kterých každá přednáška měla svou odbornou velkou váhu a sklidila velký potlesk.  Konferenci připravujeme vždy minimálně tři měsíce předem tak, aby vše dopadlo na jedničku. Děkuji všem, kteří se akce zúčastnili a kteří ji pomohli zorganizovat, hodnotí nelékařskou sekci Marcela Petřeková, staniční sestra gastroenterologické ambulance Nemocnice AGEL Valašské Meziříčí.

 Naší povinností a úkolem je organizačně a finančně tuto konferenci uspořádat tak, aby vše bylo dobře připraveno a hosté se zde cítili příjemně. Proto jsem ráda, že i letos nás podpořili partneři akce, kteří se účastní Rožnovského gastroenterologického dnu dlouhodobě. Novinkou letošního roku byla registrace účastníků přes QR kód v rámci mobilní aplikace AGEL Events, což významně usnadnilo práci při prezenci a vyhledávání registrovaných jak lékařů, tak i nelékařů, říká Mgr. Lenka Jabůrková, ředitelka Vzdělávacího a výzkumného institutu AGEL.

Věříme, že příští ročník přinese opět velmi kvalitní témata a novinky z našeho oboru. Jsem rád, že kolegové, které oslovuji, vždy rádi přijmou naše pozvání a do Rožnova dorazí opět významní představitelé české i slovenské gastroenterologie,“ uzavírá MUDr. Martin Liberda, vedoucí lékař gastroenterologie Nemocnice AGEL Valašské Meziříčí.

Mezi přednášejícími byli zastoupeni jak zdravotníci Nemocnice AGEL Valašské Meziříčí, tak i přední odborníci z dalších zařízení, a to zejména fakultních nemocnic v Brně, Hradce Králové, Olomouce, Ostravy a Prahy. Své zastoupení měli i lékaři ze Slovenska se svými odbornými příspěvky z FN Trenčín a Martin.

Zpět

Kontakt pro média

Mgr. Radka Miloševská
tisková mluvčí AGEL
press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: