Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Nové infuzní pumpy na Oddělení intermediární péče Nemocnice AGEL Valašské Meziříčí

23.9.2024

Nemocnice AGEL Valašské Meziříčí pořídila pro své Oddělení intermediární péče nové infuzní volumetrické pumpy. Volumetrické pumpy mají intuitivní ovládání a jsou určeny pro dávkování z infuzních lahví a vaků pomocí běžně dostupných infuzních setů.

Pumpy mají podsvětlený barevný dotykový displej. Jsou určeny k přesnému dávkování farmak, krevní infuze a udržování dávkovací rychlosti intravenózní infuze. V nabídce je manuální bolus a automatický bolus s nastavením času, objemu a rychlosti.

„Infuzní pumpa zajišťuje, aby infuze odkapávala do žíly stanovenou rychlostí. Signálem upozorní sestry na konec infuze nebo na případný problém,“ říká Bc. Lucie Zbranková, referent zdravotnické techniky. Jedná se o spolehlivé infuzní volumetrické pumpy s výbornými technickými parametry v rámci péče o pacienta u lůžka s nutným dávkováním léčiv.

Nové infúzní pumpy zajistí u pacientů plynule podávání nastaveného množství léčivé látky a dokáží detekovat alarmem případné nesrovnalosti, např. při zalomení setu, kanyly v žíle aj.,“ dodává Mgr. Jana Pelikánová, hlavní sestra Nemocnice AGEL Valašské Meziříčí.

„Nákupem nové infuzní techniky pokračuje obměna a modernizace infuzní techniky na jednotkách intenzivní péče,“ uzavírá Bc. Lucie Zbranková, referent zdravotnické techniky a ústavní metrolog.

Zpět

Kontakt pro média

Mgr. Radka Miloševská, tisková mluvčí AGEL

Mgr. Radka Miloševská
tisková mluvčí AGEL
press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: