Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Nemocnice AGEL Valašské Meziříčí nabídne na Dni otevřených dveří vyhledávaná vyšetření i novinky v podobě prohlídek moderních pracovišť

5.5.2023

Již počtrnácté nabídne všem zájemcům Nemocnice AGEL Valašské Meziříčí a.s. bezplatné vyšetření a konzultace od zdravotnického personálu nad výsledky nabízených vybraných vyšetření v rámci Dne otevřených dveří, které se uskuteční 10. května 2023 od 14.00 do 18.00 hodin. Na více než patnácti stanovištích mohou zájemci absolvovat bezplatná vyšetření, poradenství, edukace i prohlídky vybraných moderních prostor.

Na Dni otevřených dveří bude k dispozici zejména odborné poradenství a vyšetření, jako jsou měření krevního tlaku a pulsu, EKG, vyšetření funkce plic, konzultace s lékaři v cévní poradně, SONO vyšetření štítné žlázy nebo velmi vyhledávaná poradna pro pigmentová znaménka. Výsledky těchto vyšetření na místě vždy vyhodnotí zdravotnický personál a v případě potřeby nabídnou odborníci příchozím občanům doporučení k řešení zdravotních obtíží v rámci dalších vyšetření v naší nemocnici.

Den otevřených dveří je již naší tradiční akcí, kde chceme zájemcům z řad široké veřejnosti nabídnout vybraná bezplatná vyšetření i praktické ukázky a poradenství. Zároveň ale pravidelně připravujeme pro příchozí zájemce nějakou novinku a zajímavost. Letos to bude možnost nahlédnout do prostor oddělení klinické biochemie,“ prozrazuje MUDr. Martin Hrabovský, MBA, předseda představenstva Nemocnice AGEL Valašské Meziříčí a.s.

Návštěvníci všech věkových kategorií si dále mohou vyzkoušet poskytování první pomoci na figuríně i správnou dezinfekci rukou pod UV lampou. Zájemci budou mít možnost také konzultaci rodiny se zdravotně - sociální sestrou, která doporučí rodinným příslušníkům další kroky pro případný překlad pacienta do jiného zdravotního nebo sociální zařízení

Součástí Dne otevřených dveří Nemocnice AGEL Valašské Meziříčí bude i samostatný oddíl věnovaný právě rehabilitačnímu cvičení. „Zde si budou moci zájemci z řad široké veřejnosti zacvičit s fyzioterapeuty v rámci kondice horních končetin, při bolesti zad nebo cvičení dle Feldenkreise – tedy uvědomění si těla pohybem. Vše za předpokladu pohodlného oblečení, doplňuje hlavní sestra Mgr. Jana Pelikánová. Letošní novinkou je prohlídka pracoviště Oddělení klinické biochemie, kde mohou návštěvníci zavítat do prostor, kde se zpracovává a vyšetřuje moč a krev.

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: